Centrul de Resurse pentru Învăţământul din Construcţii

Regulament

Dacă eşti pregătit să fii fidel Centrului de Resurse, atunci va trebui să respecţi următoarele reguli :

1. Accesul în Centrul de Resurse se face numai pe baza permisului, emis pentru anul universitar in curs.
2. Permisul nu poate fi imprumutat altor persoane, iar pierderea lui trebuie anunţată imediat la Biroul personalului Centrului. Împrumutarea permisului atrage după sine suspendarea dreptului de acces în Centru pe toată durata studiilor. Uitarea cardului la biroul personalului centrului sau neprezentarea cardului la intrare (mai mult de trei ori), atrage după sine anularea acestuia.
3. Accesul în interiorul Centrului se face numai în ţinută decentă şi numai cu materialele necesare desfaşurării activităţilor de studiu, orice alt bagaj va rămâne la cuier.
4. În zona de intrare în Centru trebuie păstrată ordinea şi evitarea aglomeraţiei. Personalul administrativ are dreptul să închidă temporar accesul în Centru în cazul generării unei aglomerări, precum şi atunci când nu sunt locuri disponibile, iar studenţii trebuie să ia act la acest decizii şi să le respecte integral.
5. La cererea personalului Centrului studenţii au obligaţia să prezinte materialele de învăţământ cu care intenţionează să părăsească Centrul.
6. Este interzis ca în incinta Centrului să se consume mâncare, bautură sau să se fumeze.
7. Folosirea telefoanelor mobile şi orice alt aparat audio este interzisă.
8. Accesul cu laptopuri se face numai in sala special amenajată pentru acestea. Genţile de laptop vor ramâne la cuier.
9. În sala de studiu individual trebuie pastrată liniştea. Dezbaterile pe teme de studiu, sunt permise doar în zona dedicată studiului în grup, fără a afecta însă celelalte grupuri.
10. Fondul de resurse de învăţământ trebuie pastrat intact. Tentativa de distrugere sau sustragere din centru a resurselor de învăţământ se sancţionează prin retragerea imediată a permisului, anunţarea Decanatului şi a organelor de ordine cu privire la tentativa de furt pentru a fi pedepsite în conformitate cu reglementările în vigoare. Vă amintim că Centrul de Resurse este dotat cu un sistem de supraveghere şi înregistrare permanentă. Toate materialele centrului sunt securizate.
11. Utilizarea echipamentelor audio-video precum şi a computerelor se face exclusiv în scopuri educaţionale. Pentru buna desfăşurare a activităţilor de copiere şi printare, studenţii vor citi instrucţiunile iar în cazul unor eventuale dificultăţi vor apela la personalul specializat al Centrului. Plotarea se face numai cu ajutorul personalului.
12. Studenţii sunt rugaţi să aducă la cunostinţa personalului Centrului imediat ce observă: degradarea unei resurse de învăţământ, utilizarea inadecvată sau defectarea aparaturii.
13. Nerespectarea regulamentului şi a deciziilor personalului Centrului de Resurse, atrage după sine sancţiuni (cum ar fi muncă în folosul Centrului de Resurse pentru Învatamantul din Construcţii: sters praful, curăţat computerele, etc.), care pot merge până la anularea cardului de acces

Atmosfera plăcută şi curăţenia sunt unele din cele mai importante calităţi ale noastre.
Haideţi sa le păstrăm împreună !

Copyright © 2014-2016 Centrul de Resurse pentru Învăţământul din Construcţii. All Rights Reserved.

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.